Donaris 930 x 122

accident rutier

Accident cu victime în Curtea de Argeș. Intervine SMURD

Update, ora 21:46, IPJ Argeș transmite: Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 31 de ani, din Corbeni, care conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza localității de domiciliu, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din comuna Albeștii de Argeș, care se deplasa pe direcția Curtea de Argeș spre Arefu.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Din eveniment a rezultat rănirea conducătorului primului autoturism, a pasagerului dreapta față din același autoturism (bărbat de 33 de ani, din Corbeni), precum și a pasagerului dreapta față din celălalt autoturism (de 23 de ani, din Albeștii de Argeș), toți trei fiind transportați la spital pentru investigații medicale.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

 

Update, ora 20.43, ISU Argeș transmite: Victime, 3 bărbați cu vârste de 23, 31 și 33 de ani. Aceștia au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar ulterior au fost transportați la spital. 

La prima evaluare prezentau traumatisme cranio-cerebrale. Victimele sunt un șofer și un pasager dintr-un autoturism, plus un alt pasager din celălalt autoturism. 

Știrea inițială, ora 20.26

În urmă cu puțin timp, pompierii argeșeni au fost sesizați să intervină în cazul unui accident rutier petrecut pe DN 7 C Curtea de Argeș, în localitatea Corbeni.

Potrivit primelor informațiilor, două autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului ar exista două victime.

 

Spre locul incidentului se deplasează pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

De asemenea, și polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș sunt la fața locului pentru cercetări.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3