930X122 MAIA

accident rutier

Accident grav în Câmpulung: Un autoturism, un motociclist și un pieton sunt implicați

Accident grav în Câmpulung: Un autoturism, un motociclist și un pieton sunt implicați.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Update ora 21.45, IPJ Argeș transmite: „Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din Poienarii de Muscel, care conducea o motocicletă pe DJ 738, pe raza localității de domiciliu, din direcția sat Poienari spre sat Jugur, în condiții care vor fi stabilite in urma cercetărilor, a lovit un bărbat de 68 de ani, din aceeași localitate, care însoțea o turmă de animale ce se deplasa pe drumul public.

În urma impactului cu pietonilor, motociclistul a căzut, fiind proiectat într-un autoturism care se deplasa în fața sa, condus de un tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

În urma evenimentului a rezultat rănirea motociclistului și a însoțitorul turmei de animale, care au fost preluați de echipajele medicale și transportați la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut.”

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs pe raza municipiului Câmpulung, mai exact în Poienarii de Muscel.

Potrivit primelor informații, în accident sunt implicați un autoturism, un motociclist și un pieton. În urma impactului, motociclistul s-ar afla în stare de inconștiență.

La fața locului sunt prezente atât echipajele de salvare, cât și polițiștii Biroului Rutier Câmpulung.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90