accident rutier

Accident grav în Câmpulung: Un autoturism, un motociclist și un pieton sunt implicați

Accident grav în Câmpulung: Un autoturism, un motociclist și un pieton sunt implicați.

Citiți și: Acum: Mastodont răsturnat în Argeș!

Update ora 21.45, IPJ Argeș transmite: „Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din Poienarii de Muscel, care conducea o motocicletă pe DJ 738, pe raza localității de domiciliu, din direcția sat Poienari spre sat Jugur, în condiții care vor fi stabilite in urma cercetărilor, a lovit un bărbat de 68 de ani, din aceeași localitate, care însoțea o turmă de animale ce se deplasa pe drumul public.

În urma impactului cu pietonilor, motociclistul a căzut, fiind proiectat într-un autoturism care se deplasa în fața sa, condus de un tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate.

Citiți și: Mașină făcută praf după impactul cu un camion

În urma evenimentului a rezultat rănirea motociclistului și a însoțitorul turmei de animale, care au fost preluați de echipajele medicale și transportați la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut.”

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs pe raza municipiului Câmpulung, mai exact în Poienarii de Muscel.

Potrivit primelor informații, în accident sunt implicați un autoturism, un motociclist și un pieton. În urma impactului, motociclistul s-ar afla în stare de inconștiență.

La fața locului sunt prezente atât echipajele de salvare, cât și polițiștii Biroului Rutier Câmpulung.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441