New Profesional Consult 930 x 122

noi măsuri de protecție

ACUM | MĂSURI NOI ANUNŢATE DE PREFECTURĂ ÎN ARGEŞ

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, condus de prefectul Emanuel Soare, a hotărât în ședința de marți, 15 decembrie, să interzică funcționarea teraselor prevăzute cu mai mult de o latură închisă (cu sau fără tavan), indiferent de materialul din care este confecționată aceasta și de natura materialului (permanent sau retractabil). În cazul încălcării de către agenții economici, în mod repetat, a măsurilor stabilite pentru combaterea răspândirii virusului SARS-Cov-2, se vor efectua demersuri, în condițiile legii, pentru retragerea autorizației de funcționare.

Citiți și: ULTIMA ORĂ: DECIZII IMPORTANTE ÎN CADRUL COMITETULUI JUDEŢEAN DE URGENŢĂ

În cadrul aceleiași ședințe, CJSU a hotărât să permită organizarea de piețe volante, inclusiv a celor specifice sărbătorilor de iarnă, pe teritoriul județului Argeș. În calitate de organizatori, autoritățile administrației publice locale sunt direct răspunzătoare de implementarea și respectarea măsurilor dispuse prin Ordinul comun nr.335/4225/2078/1730/2020 din 4 decembrie 2020 pentru aprobarea Regulamentului privind desfăşurarea activităţii pieţelor agroalimentare, inclusiv a pieţelor volante în perioada stării de alertă, sub sancțiunea închiderii acestor piețe.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât să permită și desfășurarea manifestărilor tradiționale prilejuite de sărbătorile de iarnă, de tipul colindelor, Steaua, Plugușorul și altele asemenea pe teritoriul județului. Colindătorii vor respecta numărul de maxim 6 persoane într-un grup, vor purta obligatoriu mască de protecție și vor păstra distanța fizică (de minim 2 metri).

Citiți și: PRIMELE AMENZI ÎN LOCALITĂŢILE ARGEŞENE CARANTINATE

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Bujie spune:

    Abureala! Totu-i o mistocareala, o bascalie totala! Legea este paravanul pentru puturosii si pilosii platiti din banul public, cica s-o puna in aplicare…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3