930X122 MAIA

noi măsuri de protecție

ULTIMA ORĂ: DECIZII IMPORTANTE ÎN CADRUL COMITETULUI JUDEŢEAN DE URGENŢĂ

În ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș de astăzi, 11 septembrie 2020, s-au stabilit următoarele:

Citiți și: ACUM | MĂSURI NOI ANUNŢATE DE PREFECTURĂ ÎN ARGEŞ

„Întrucât focarul de CoVID-19 de la Spitalul de Psihiatrie „Sfânta Maria”, din com. Vedea a fost închis, s-a aprobat, la propunerea consiliilor de administrație ale unităților școlare, deschiderea anului școlar 2020-2021 potrivit scenariului I – prezență fizică în clasă, pentru toate școlile din comuna Vedea.

S-au aprobat scenariile de funcționare a celor 21 de unități particulare de învățământ preuniversitar din județul Argeș, astfel: 14 dintre acestea iși vor desfășura cursurile potrivit scenariului I – prezență fizică în clase, iar 7 potrivit scenariului II – hibrid.

Citiți și: PRIMELE AMENZI ÎN LOCALITĂŢILE ARGEŞENE CARANTINATE

Se vor analiza săptămânal sau ori de câte ori situația o va impune, la propunerea Inspectoratului Școlar Județean Argeș, scenariile de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ, potrivit criteriului epidemiologic.

În concluzie, în Județul Argeș toate unitățile de învățământ vor începe cursurile pe scenariile I și II.

De asemenea, nu se vor organiza festivitățile tradiționale de deschidere a anului școlar, urmând ca fiecare clasă să realizeze propria activitate de deschidere a cursurilor, în prezența elevilor și a cadrelor didactice”, informează Prefectura Argeş.

(Foto: descriptiv)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA