Donaris 930 x 122

noi măsuri de protecție

AUTOBUZELE NU PLEACĂ DIN STAŢIE DACĂ TOȚI CĂLĂTORII NU AU MASCA PUSĂ

Ceea ce anunţam ieri, s-a confirmat astăzi: prefectul Emanuel Soare a declarat, în urma şedinţei CJSU, că mijloacele de transport în comun nu vor mai pleca din stație dacă nu poartă toți călătorii mască.

Citiți și: ACUM | MĂSURI NOI ANUNŢATE DE PREFECTURĂ ÎN ARGEŞ

Declaraţia Prefectului

“Astăzi, în urma unor numeroase dezbateri, în urma întâlnirilor cu primarii, în urma ședinței CJSU, am decis adoptarea de măsuri suplimentare. Toate evenimentele private vor avea restricții de program ca și terasele: nunțile, botezurile, cununiile, petrecerile se vor desfășura până la ora 23.00 în weekend și 22.00 în timpul săptămânii. Am luat măsura obligativității purtării măștii, pentru toate persoanele peste 5 ani, în toate locurile publice sau private. Unde sunt mai mult de două persoane în același loc, masca devine obligatorie! Mijloacele de transport în comun nu vor mai pleca din stație dacă călătorii nu poartă toți mască. Orice operator economic care nu va respecta legislația în vigoare va fi amendat și închis pentru 14 zile”.

Citiți și: NOI RESTRICȚII PENTRU ARGEȘENI

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90