930×122 CAPRA 5

masuri coronavirus

MĂSURĂ DE MAXIMĂ IMPORTANȚĂ PRIVIND TRANSPORTUL PUBLIC ÎN ARGEȘ

Prefectul Soare a făcut precizari importante cu privire la setul de măsuri suplimentare care vor fi anunțate mâine, după ședința CJSU.

Citiți și: CJSU Argeş, măsuri valabile acum în tot judeţul

Astfel, acesta a declarat unui reporter Digi 24 că, pe lângă obligativitatea purtării măștii și în spații deschise aglomerate, o altă măsură i-ar obliga pe șoferii de pe autobuze să rămână în stație în momentul când cineva se urcă fără mască în mijlocul de transport ori refuză să o poarte corespunzător.

UPDATE: MĂSURA A FOST ADOPTATĂ

Citiți și: Internări și intervenții chirurgicale suspendate în toată țara

Șoferii vor putea pleca doar în momentul în care toată lumea respectă regulile de protecție.

Regula ar trebui să fie valabilă și în cazul transportului cu maxi-taxi, însă pe aceste mijloace de transport nu există sisteme de supraveghere video și ar fi aproape imposibil de demonstrat fapta, exceptând situația când persoana respectivă este surprinsă de autorități, în cadrul verificărilor.

Mai multe detalii despre toate noile măsuri vom afla în cursul zilei de mâine.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90