930 x122 grota rece

noi măsuri de protecție

ODATĂ CU NOILE MĂSURI ANTI-COVID, AU FOST INTENSIFICATE VERIFICĂRILE ÎN ARGEŞ

Prefectura Argeş informează că, în ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au verificat 395 de persoane aflate în izolare. Totodată, au fost controlate 158 de societăți comerciale, 307 persoane legitimate și 173 de autoturisme verificate, în cadrul acțiunilor punctuale. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 76 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 17.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Citiți și: RAR a făcut prăpăd printre șoferii de ,,conserve pe roți”! Cifre șocante de rable!

A fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, ca urmare a faptului că o femeie de 33 de ani, diagnosticată cu Covid-19, a solicitat intervenția unui echipaj medical, fără a recunoaște că este infectată cu noul coronavirus.

În urma acțiunilor de control efectuate în cursul zilei de ieri, jandarmii au aplicat 3 amenzi în valoare de 1500 lei și 7 avertismente persoanelor care nu au purtat masca de protecție. Pompierii argeșeni au verificat 94 de societăți comerciale și 710 de persoane fizice. Dintre acestea din urmă, 51 au fost surprinse că nu respectau măsurile de protecție individuală. Reprezentanții ISU Argeș au aplicat o amendă în valoare de 500 lei și 50 de avertismente.

Citiți și: Pitești: Poliția face verificări! Se dau amenzi grele acestor proprietari

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90