930×122 CAPRA 5

accident rutier

Acum! Pompier implicat într-un accident cu victimă, la Curtea de Argeș

Update, ora 15:03, IPJ Argeș transmite: „Din verificările preliminare efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 67 de ani, din Bascov, care conducea un autoturism pe strada Vasile Lupu, la intersecția cu străzile Albești și Valea Danului, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie de 52 de ani, din Valea Iașului, pe care l-a răsturnat, moment în care a acroșat un alt autoturism, condus de un bărbat de 46 de ani, din Cicănești.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

În urma accidentului, conducătoarea celui de-al doilea autoturism a fost rănită și transportată la spital.

În cauză, va fi întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.”

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

Update, ora 14:38, ISU Argeș transmite: „În urma evenimentului a rezultat o victimă de sex feminin (conducătoarea auto), cu dureri la nivelul umărului. Ulterior îngrijirilor medicale, aceasta a fost transportată la spital.”

Pompierii argeșeni au fost sesizați să intervină în cazul unui accident rutier petrecut pe raza municipiului Curtea de Argeș, mai exact în intersecția Meteor.

Conform primelor informații, în evenimentul rutier sunt implicate trei autoturisme, iar în urma impactului ar exista o singură victimă.

Implicat în accident ar fi și un pompier din curtea de Argeș, șoferul uneia dintre mașini.

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție, un echipaj SMURD de prim ajutor, însoțiți si de un echipaj al serviciului de ambulanță județean.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Andrei spune:

    De ce trebuie sa subliniati faptul ca unul dintre cei implicati este angajat al M.A.I.? El nu este tot un simplu cetățean? Se afla îmbrăcat în uniforma sau era în timpul serviciului?

  • Gicone spune:

    Bine punctat aici.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3