EcoMoto 930×122

abonamente

ABONAMENTELE PENTRU PARCĂRILE DE LA BLOCURI, PRELUNGITE DIRECT DE PRIMĂRIE

Primăria Pitești, prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului, în conformitate cu recomandările Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, anunță măsuri adoptate în scopul prevenirii și limitării răspândirii coronavirusului.

Citiți și: Închisoare pentru șoferii care își ,,rezervă” ilegal locuri de parcare!

Astfel, perioada de grație a abonamentelor de parcare de reședință (de la blocuri) care necesitau prelungirea în cursul lunii martie a fost decalată până la data de 15 mai 2020.

De asemenea, tot pentru evitarea deplasărilor personale la sediul societății, și pentru depunerea unor petiții sau pentru solicitarea anumitor informații vă este recomandată folosirea serviciilor online sau telefonice. Clienții SPEP pot trimite solicitări sau sesizări fie la adresa de e-mail a instituției (spepmp@yahoo.com), fie telefonic, la numărul 0248.210.380.

Citiți și: Schimbări la parcările de reședință din Pitești!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3