EcoMoto 930×122

parcari

Pitești: O nouă parcare reabilitată

Continuă reamenajarea parcărilor de pe raza municipiului Pitești.

Citiți și: Închisoare pentru șoferii care își ,,rezervă” ilegal locuri de parcare!

Primăria Pitești anunță că au fost finalizate lucrările de amenajare a parcării aferente blocului B8, din cartierul Prundu.

S-au executat lucrări de săpătură, balastare, bordurare, asfaltare pe o suprafață de aproximativ 1700 mp și reamenajarea spațiului verde, prin îndepărtarea sălciilor degradate și plantarea a 7 tei.

Citiți și: Pitești. Atenție, se închid parcările din Centru!

Urmează a fi realizate marcajele pentru delimitarea locurilor de parcare.

Am finalizat reabilitarea unei parcări de 1700 mp din cartierul Prundu, zona blocului B8!

Foarte important este că am amenajat un spațiu verde nou, cu un aliniament de 7 tei în locul celor două sălcii degradate, care prezentau un pericol pentru cetățeni.

În perioada următoare, se delimitează locurile de parcare prin marcajele corespunzătoare”, transmite primarul Cristian Gentea, pe pagina oficială de Facebook.

Piteștenii sunt rugați să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor.

Aceste acțiuni se vor desfășura în continuare la Pitești.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Vali spune:

    Bună dimineața.
    Parcări?
    Pitesti, fosta Traian, Aleea Militarilor, unde este terenul de tenis. Acolo nu mai exista parcare pt cei care locuiesc de ani buni. Suntem asaltați de bolizii celor ce vin la teren, mașini peste mașini și pe străzile micuțe, adiacente.
    Venim seara de la munca, nu avem unde sa ne parcam mașinile. Este o aglomeratie de nedescris!!! Când sunt concursuri nu avem nicio șansă să parcam, cautam spațiu pana în Vasile Lupu!!!
    Nu este corect și nici normal ca o echipa de ” tenismeni” sa parcheze ca la ei acasa!!!! Nu mai spun de galagia care se aude pana seara târziu. Faceți ceva, acel teren pe o suprafață atat de mica nu are ce cauta între blocuri.
    Degeaba vorbim între noi, locatarii, am sesizat de multe ori acest aspect, dar…degeaba.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90