NOR CURIER 930X122

bonuri de ordine

SISTEM ELECTRONIC PENTRU PLATA PARCĂRILOR ÎN PITEȘTI

La începutul acestei săptămâni, Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti a pus în funcţiune în holul instituției un sistem electronic de emitere de bonuri de ordine pentru cetăţenii care au de făcut plăţi pentru parcări.

Citiți și: Închisoare pentru șoferii care își ,,rezervă” ilegal locuri de parcare!

Este vorba despre plata atât a chiriei pentru parcările de reşedinţă de la blocuri, cât şi a abonamentelor şi a amenzilor în cazul parcărilor publice din Pitești.

În holul instituţiei a fost montat un automat care emite bonuri de ordine, iar pe un ecran este afişată evoluţia soluţionării cererilor. În momentul în care un operator de la ghişeu s-a eliberat, acesta anunţă următorul client că îi poate fi procesată cererea.

Citiți și: În Pitești se întrerupe curentul electric! Zone afectate

Sute de cetăţeni au beneficiat până acum de serviciile acestui automat, care ajută la un flux mai bun de soluţionare a cererilor la ghişee. Sistemul va fi extins ulterior şi pentru alte activităţi pe care le desfăşoară Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3