Donaris 930 x 122

bonuri de ordine

SISTEM ELECTRONIC PENTRU PLATA PARCĂRILOR ÎN PITEȘTI

La începutul acestei săptămâni, Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti a pus în funcţiune în holul instituției un sistem electronic de emitere de bonuri de ordine pentru cetăţenii care au de făcut plăţi pentru parcări.

Citiți și: Video: Schimbare de ultimă oră în traficul din Piteşti. Parcări şi staţie de taxi mutată

Este vorba despre plata atât a chiriei pentru parcările de reşedinţă de la blocuri, cât şi a abonamentelor şi a amenzilor în cazul parcărilor publice din Pitești.

În holul instituţiei a fost montat un automat care emite bonuri de ordine, iar pe un ecran este afişată evoluţia soluţionării cererilor. În momentul în care un operator de la ghişeu s-a eliberat, acesta anunţă următorul client că îi poate fi procesată cererea.

Citiți și: Parcare proaspăt asfaltată în cartierul Craiovei

Sute de cetăţeni au beneficiat până acum de serviciile acestui automat, care ajută la un flux mai bun de soluţionare a cererilor la ghişee. Sistemul va fi extins ulterior şi pentru alte activităţi pe care le desfăşoară Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441