parcari

Video – Găvana: Verificări cu scandal. Parcarea dubelor pe domeniul public, sancționată

Video – Găvana: Verificări cu scandal. Parcarea dubelor pe domeniul public, sancționată

Citiți și: Marea demolare continuă! Se construiesc parcări în locul garajelor ilegale din Pitești

În această seară, Poliția Locală Pitești a desfășurat o acțiune pentru depistarea și sancționarea șoferilor care parchează neregulamentar autoturismele și dubele.

Citiți și: Video: A ocupat tot trotuarul, cu parcarea mare şi liberă în spate. Replică memorabilă a poliţistului local

 

Reamintim că în conformitate cu modificarea H. C. L. nr. 60 din 2016, aprobată în cadrul ședinței ordinare din 25.02.2021, este interzisă „ocuparea domeniului public, prin staționarea sau parcarea vehiculelor pentru transport persoane cu masa maximă autorizată mai mare de 3 t și pentru cele de transport mărfuri cu masa maximă autorizată mai mare de 2 t, aparținând persoanelor fizice și juridice, în parcările publice destinate autoturismelor, parcărilor de reședință din jurul imobilelor de locuit, parcărilor aferente bulevardelor și pe carosabilul străzilor din Pitești, cu excepția cazurilor când se face aprovizionarea”.

Acțiunea s-a desfășurat pe raza cartierului piteștean Găvana. Verificările polițiștilor nu le-au picat deloc bine șoferilor, mulți dintre ei afirmând că nu au unde să parcheze. Unul dintre șoferi a devenit chiar agresiv verbal cu reporterii prezenți la fața locului.

 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

3 comentarii

 • Valcea iulian spune:

  Bună ziua !
  Oamenii au dreptate dar lege este lege nu poți parca pe domeniul public!
  Poți parca m ai departe masina nu trebui sa o parchezi la balcon sa o vezi,ca să putem rezolva situația,dacă s ar face locuri de parcare ce cred iei ca se fac la iei la scara nu,unde exista teren disponibil!
  Deci legea este lege nu trebui tolerat nimeni.

 • florin alex spune:

  nu mi se pare corect ca la o amarata de garsoniera sa existe 5 mașini. și implicit 5 locuri de parcare ocupate. domnilor care faceți legi aiurea, vedeți ca încălcați niște drepturi în cel mai abuziv mod cu putință! atâta timp cât acel proprietar de autoutilitara PLĂTEȘTE taxe și impozite, de bun simt ar trebui sa se găsească o alternativa mai puțin coercitive. mai mult ca sigur, aici sunt presiunile celor mai sus amintiți, ca vector direct și fundamental în alegeri. normal ar fi, ca pentru un apartament sa se asigure un loc de parcare. restul… ar trebui proprietarii de autoutilitare sa se cam strângă într-o forma juridica și sa acționeze în justiție acest abuz.

 • Andrei dumitrescu spune:

  Strada este pentru autoturisme. Trotuarul este pentru pietoni. Lucrurile sunt foarte simple. Cand iti cumperi o masina doua sau 3 te intrebi unde vei parca?


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441