930×122 CAPRA 5

calea craiovei

ACUM: LĂRGIRE LA 3 BENZI DE CIRCULAȚIE PE CALEA CRAIOVEI

Acum: Lărgire la 3 benzi de circulație pe Calea Craiovei. În această dimineață au început lucrările de modernizare și de extindere pe Calea Craiovei din Pitești.

Citiți și: „Pur și simplu v-au călcat în picioare!”

“Proiectul „Modernizare Calea Craiovei, din zona bulevardului Frații Golești pâna în zona blocului 41” presupune crearea celei de-a treia benzi pe direcția înainte, pentru traversarea intersecției cu bulevardul Frații Golești, mutarea/translatarea trotuarului spre zona verde, amenajarea unei piste pentru bicicliști în imediata apropiere a trotuarului și amenajarea unei bretele de legătură spre dreapta, pentru relația cu bulevardul Frații Golești.

Proiectul se va desfășura pe o suprafață carosabilă de 3.400 de mp, din care suprafață extinderi – 860 de mp și suprafață existentă – 2.540 de mp.

Citiți și: EXCLUSIV/Pitești. Patronul de la Rehoma, de neoprit! Decizie cu tupeu pentru a construi în Pădurea Trivale

Durata estimată de realizare a investiției este de 4 luni.

Să sperăm că aglomerația de la orele de vârf se va diminua sau va dispărea!”, afirmă Sorin Apostoliceanu, viceprimar al Piteștiului.

Lucrările sunt executate de firma privată Comesad Pitești.

De asemenea, se lucrează și pe strada Justiției din Centru (refacere trotuar și amenajare de locuri de parcare).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90