EcoMoto 930×122

aro

AMBASADOAREA CUBEI, FASCINATĂ DE ARO

Ambasadoarea Cubei în România, Nieves Ileana Hernandez Portales, a făcut astăzi o vizită oficială în Piteşti.

Citiți și: Un ARO incredibil! Legătură cu Mercedes!

La Primărie, Excelența Sa a discutat cu primarul Cornel Ionică şi viceprimarii Laurenţiu Zidaru şi Sorin Apostoliceanu.

Ambasadoarea le-a adresat reprezentanţilor administraţiei locale piteştene invitația să participe la Târgul Internaţional de la Havana, care se va desfășura în perioada 30 octombrie – 6 noiembrie 2017.

Citiți și: Un exemplar rar de ARO, scos la vânzare

De asemenea, ambasadoarea a spus că produsele româneşti sunt foarte apreciate în Cuba, ea însăşi declarându-se fascinată de maşinile de teren ARO produse (cândva!) în Câmpulung Muscel. Mașini ARO, a precizat Excelența Sa, circulă și acum pe drumurile din Cuba.

Probabil acuzând o pierdere de memorie de moment sau din rațiuni protocolare, primarul Ionică nu a informat-o pe ambasadoare că ARO a falimentat și a ajuns praf și pulbere din cauza privatizării dezastruoase parafată de colegii săi de partid în timpul guvernării Adrian Năstase.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90