930 x122 grota rece

AMBASADORUL_POLONIEI_IN_ARGES

Ambasadorul Poloniei, punctualitate nemțească!

Marek Szczygiel, ambasadorul Poloniei la București, se află astăzi în vizită în Argeș. Venit din Capitală pe A 1, ambasadorul a dat dovadă de punctualitate nemțească, ajungând la Prefectură cu zece minute înainte de ora programată, 10.

Szczygiel a fost întâmpinat de prefectul Cristian Soare, de subprefectul Ion Burnei și de vicepreședinții Consiliului Județean, Constantin Polexe și Florin Tecău. La întâlnirea de bun venit a participat și Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitești.

Ambasadorul Poloniei s-a întâlnit la Prefectură cu întreprinzători care fac parte din Camera de Comerț și Industrie Argeș și Asociația Oamenilor de Afaceri. De asemenea, Marek Szczygiel a discutat cu reprezentanții mediului universitar din Pitești, respectiv ai Universității de Stat și ai universității private „Constantin Brâncoveanu”.

Peste mai puțin de o jumătate de oră, la cimitirul civil „Sf. Gheorghe” va începe o ceremonie de depunere de coroane de flori la mormintele eroilor polonezi.

Vizita în Argeș a ambasadorului Poloniei în România se va încheia în Topoloveni, cu vizite la fabrica de magiun și la fabrica de conserve.

Aceasta este prima vizită din programul gândit de prefectul Cristian Soare, program prin care în Argeș vor veni ambasadori ai unor diverse state. În aprilie urmează vizita ambasadorului Croației în România și în mai a ambasadorului din Africa de Sud.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90