New Profesional Consult 930 x 122

blocuri

AMENDAT DUPĂ CE A TERMOIZOLAT BLOCUL

În condiţiile în care programele guvernamentale şi locale de sprijinire a asociaţiilor de proprietari pentru termoizolarea blocurilor au eşuat, multe asociaţii au decis să facă investiţia pe cont propriu.

Citiți și: Legea mirosurilor, aplicată și pentru cei care stau la bloc. Amenzi uriașe!

Astfel de lucrări s-au făcut şi la blocul B 1 de pe bulevardul Negru Vodă din Piteşti. Patronul firmei constructoare a primit o amendă de 100 de lei după finalizarea investiţiei. Lucrările au fost realizate de o firmă din Câmpia Turzii, iar motivul pentru care poliţiştii locali au dat amenda este acela că nu au fost luate din jurul blocului materialele provenite din construcţie şi molozul.

În ultima săptămână Poliţia Locală a aplicat 146 de amenzi, în valoare totală de 16.190 de lei. Cele mai multe – 80 – le-au fost date şoferilor care nu respectă legislaţia rutieră în vigoare. Au fost amendate şi 20 de persoane pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Citiți și: Noi reguli pentru cei ce stau la bloc!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3