930×122 CAPRA 5

drum

ARGEȘUL CERE BANI EUROPENI PENTRU MAREA ASFALTARE

Autorităţile din Argeş au încheiat protocoale de colaborare cu judeţele învecinate pentru reabilitarea cu bani europeni a unor drumuri care traversează aceste județe.

Citiți și: Un nou drum de mare viteză! Anunț oficial!

Primul proiect important este modernizarea drumului judeţean 504, pe traseul Giurgiu – Vieru – Putineiu – Alexandria – Orbeasca de Sus – Tătărăştii de Sus, cu legătură în DJ 604 Popeşti – Izvoru – Recea – Cornăţel – Vulpeşti (25 de kilometri din acest drum sunt în Argeş). Al doilea drum care va fi modernizat este DJ 503, care leagă Giurgiul de Teleorman, Dâmboviţa şi Argeş (Rociu – Oarja – Cătanele pe teritoriul judeţului nostru, cu o lungime totală de 42 de km).

Alte proiecte care vor fi prezentate pentru obținerea de fonduri europene sunt punerea în valoare a castrului roman de la Jidova și a cetăţilor Poenari şi Oratea și reabilitarea termică a Palatului Administrativ (în care funcționează Consiliul Județean și Prefectura) și a spitalelor publice din Argeș.

Citiți și: Peste 70.000.000 € pentru un drum județean!

În lucru se află deja un proiect de reabilitare a complexului muzeal de la Goleşti (în valoare de 2.460.000 de euro) şi proiectul „Castrul roman Jidova – un simbol al Romei la graniţa dintre imperiu şi lumea barbară” (223.000 de euro).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3