Donaris 930 x 122

administratori

AVERTISMENT SEVER PENTRU ADMINISTRATORII DE BLOCURI

Avertisment sever pentru administratorii de blocuri. Termo Calor Confort SA, societatea de termoficare a municipalității piteștene, îi avertizează pe administratorii asociațiilor de proprietari că riscă să rămână fără atestat în cazul în care fac „plăţi discreţionare”.

Citiți și: Viața la bloc. Plăcerea care îți aduce o amendă de 3.000 de lei

Altfel spus, administratorii riscă să își piardă atestatul dacă folosesc pentru plata altor facturi la utilități banii deja achitați de locatari pentru facturile la energie termică.

„Retragerea atestatului şi anularea certificatului de atestare se dispun în situația în care se constată efectuarea plăţilor către fuznizorii de utilităţi într-o ordine de prioritate stabilită în mod subiectiv, fără să se ia în considerare destinaţia plăţilor efectuate de propiretari conform listelor de plată afişate.

Citiți și: Sprijin financiar pentru cei care stau la bloc!

În cazul în care nu se achită energia termică încasată de la locatari conform chitanţelor emise de administrator (casier), ne vom adresa Primăriei pentru aplicarea prevederii privind retragerea atestatului”, atenţionează conducerea societăţii de termoficare.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3