Donaris 930 x 122

administratori

AVERTISMENT SEVER PENTRU ADMINISTRATORII DE BLOCURI

Avertisment sever pentru administratorii de blocuri. Termo Calor Confort SA, societatea de termoficare a municipalității piteștene, îi avertizează pe administratorii asociațiilor de proprietari că riscă să rămână fără atestat în cazul în care fac „plăţi discreţionare”.

Citiți și: Bani de la Guvern pentru termoficarea din Pitești

Altfel spus, administratorii riscă să își piardă atestatul dacă folosesc pentru plata altor facturi la utilități banii deja achitați de locatari pentru facturile la energie termică.

„Retragerea atestatului şi anularea certificatului de atestare se dispun în situația în care se constată efectuarea plăţilor către fuznizorii de utilităţi într-o ordine de prioritate stabilită în mod subiectiv, fără să se ia în considerare destinaţia plăţilor efectuate de propiretari conform listelor de plată afişate.

Citiți și: UPDATE: CL Pitești a spus iar „pas” proiectului celor 4 viitoare blocuri de lângă pădure

În cazul în care nu se achită energia termică încasată de la locatari conform chitanţelor emise de administrator (casier), ne vom adresa Primăriei pentru aplicarea prevederii privind retragerea atestatului”, atenţionează conducerea societăţii de termoficare.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441