EcoMoto 930×122

caldura

CĂLDURA, OPRITĂ ÎN PITEȘTI PE TIMPUL ZILEI

Căldura, oprită în Pitești pe timpul zilei. Societatea de termoficare a municipalității piteștene a informat în urmă cu puțin timp:

Citiți și: Pitești. Anunț foarte important pentru locuitorii acestui cartier

„Având în vedere prognoza meteo pentru perioada următoare și condiţiile impuse în contractul de furnizare a energiei termice, în municipiul Pitești a început distribuția agentului termic pentru încălzire în sezonul rece 2018-2019.

Termo Calor Confort S.A. anunță că în intervalul orar 8-18 nu se furnizează agent termic pentru încălzire, furnizarea fiind asigurată pentru restul intervalului. 

Citiți și: Ne coacem! Meteorologii au făcut anunțul!

Dispeceratul Termo Calor Confort S.A. şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent, pentru soluţionarea tuturor problemelor apărute în procesul de furnizare a agentului termic pentru încălzire”. 

Amintim că furnizarea căldurii în sistem centralizat a început în Pitești pe 12 octombrie 2018, la ora 10. „Furnizarea agentului termic pentru încălzire se va face în regim continuu”, anunța atunci Termoficarea. Societatea a revenit asupra deciziei inițiale și a hotărât să furnizeze căldură doar seara și noaptea ca urmare a temperaturilor exterioare ridicate din timpul zilei, asta spre satisfacția piteștenilor speriați că vor plăti mult prea devreme și degeaba facturi mari la încălzire.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3