New Profesional Consult 930 x 122

prefect arges

Când va fi instalat în funcție noul prefect al județului, Emilia Mateescu

UPDATE: „Dimineață a fost semnată eliberarea din funcție a prefecților. La 12.30 e sedință noua și ar trebui să fie numiți cei noi”, a declarat, pentru ePitești.ro, Ionuț Moșteanu, deputat USR PLUS

Citiți și: Argeș. Măsură extremă pentru mai multe stații GPL! Pericol major!

 Știrea inițială:

Emanuel Soare se pregătește să predea ștafeta viitorului prefect de Argeș, Emilia Mateescu.

Guvernul se reuneşte miercuri în două şedinţe pe a căror ordinea de zi se regăsesc mai multe proiecte de acte normative, printre care şi cele de hotărâri referitoare la eliberările și numirile de prefecţi şi/sau subprefecţi.

Prima şedinţă a început la ora 8.00, în format online, iar cea de-a doua este programată de la ora 13.00.

„MÂINE, PROBABIL, SE VA DEPUNE JURĂMÂNTUL”

Practic, după intrarea în vigoare a eliberărilor/numirilor de prefecţi, actualul reprezentant al Guvernului în teritoriu – Emanuel Soare (PNL) – poate preda ștafeta viitorului prefect de Argeș, Emilia Mateescu (USR).

„Astăzi sunt programate două sedinte de guvern în care se vor face numirile. Probabil astăzi, mâine, cel târziu, vor apărea în Monitorul Oficial. În funcție de aceasta, mâine, probabil, se va depune jurământul”, a declarat, pentru ePitesti.ro, actualul prefect al județului, Emanuel Soare.

 

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3