New Profesional Consult 930 x 122

pod argeș

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU MEGA-PROIECTELE PITEȘTIULUI

Ce se întâmplă cu marile proiecte ale Piteștiului. Primăria Piteşti aşteaptă de luni de zile undă verde de la Ministerul Dezvoltării Regionale pentru finanțarea unor proiecte pentru municipiu.

Citiți și: Podul High-Tech din Argeș: O capodoperă modernă!

Este vorba despre proiecte mari și costisitoare, pentru materializarea cărora Primăria a cerut fonduri de la Guvern încă de pe vremea Cabinetului Grindeanu.

„Aşteptăm de la o zi la alta să ne anunţe că ne-au dat şi nouă fonduri pentru proiectele noastre! Avem depuse la Guvern proiecte importante, ca de exemplu construirea sălii polivalente (n.r. – detalii, AICI)., reabilitarea pieţei Găvana (n.r. – informații, AICI), modernizarea stadionului „Nicolae Dobrin” (n.r. – AICI, amănunte) și construirea de pasaje rutiere (n.r. – amănunte, AICI), a centurii de Vest a Piteştiului (n.r. – detalii, AICI), dar şi a unui nou pod peste râul Argeş (n.r. – amănunte despre proiect, AICI).

Citiți și: Atenție, șoferi! Trafic restricționat pe drum intens circulat din Pitești

Sperăm în continuare că vom fi sprijiniţi.”, declară primarul Piteștiului, Cornel Ionică.

Așteptările piteștenilor sunt mari. Cu atât mai mult cu cât însuși primarul a vehiculat intens aceste proiecte în spațiul public. Piteștenii așteaptă ca promisiunile să fie respectate, iar vorbele să se transforme în fapte.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3