930 x122 grota rece

corbi

COMUNĂ DIN ARGEȘ, CA ÎN VREMURILE BUNE

În comuna argeșeană Corbi, administrată de primarul Virgil Baciu (foto), va avea loc, pentru al doilea an consecutiv, evenimentul ”Noi umblăm și colindăm”. Cei mici, dar și cei mari sunt așteptați sâmbătă, 23 decembrie 2017, la ora 21:30, în centrul satului Corbi (în fața Căminului Cultural), care va fi punctul de plecare pentru colinde.

Citiți și: Argeș. Un om de 70 de ani s-a luptat cu ursul pentru a-și apăra gospodăria!

Obiceiurile tradiționale românești din preajma Crăciunului continuă să fie respectate în Corbi și, potrivit organizatorilor, după miezul nopții se va colinda și se va striga ”Bună dimineața la Moș Ajun!”

”Vom cânta împreună colinde sau ne vom bucura ascultându-le, poate vom primi și covrigi, dar cel mai important este că vom încerca să strângem o ceată cât mai mare de colindători, așa cum făceam altădată.”, transmit inițiatorii.

Citiți și: O NOUĂ SALĂ DE SPORT ÎN ARGEŞ

Ajuns la a doua ediție, ”Noi umblăm și colindăm” este un eveniment ca în vremurile bune, vremuri în care tradiția și bunul simț erau la mare preț, organizat de Alin Precup by Deco Events Pre, Ionuț Deaconu și Claudia Rotaru, cu sprijinul primarului comunei Corbi, Virgil Baciu.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90