NOR CURIER 930X122

publitrans

Contractele pentru spațiile comerciale din stațiile de autobuz, prelungite din nou! Până când?

Contractele pentru spațiile comerciale din stațiile de autobuz, prelungite din nou! Până când?

Citiți și: Scene teribile într-un autobuz Publitrans. Ce transmite acum Poliția

Conform unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local de joi, 10 februarie, contractele pentru inesteticele spații comerciale din stațiile de călători ale Publitrans se vor prelungi din nou.

Asta, în ciuda faptului că de ani buni se tot discută despre modernizarea cu bani europeni a 100 de stații de călători ale Publitrans în care, urmare a modernizării, să nu mai funcționeze astfel de spații comerciale care nu au nici măcar o identitate structurală.

Citiți și: Pitești: Publitrans angajează! Toate detaliile, AICI

Fiecare e făcut după bunul plac al celor care își desfășoară acolo afacerile.

Conform normelor europene, în zonele reabilitate sau modernizate cu bani europeni nu pot fi desfășurate activități comerciale. Drept urmare, nici în stațiile de autobuz care vor fi modernizate.

Piteștenilor li s-au lungit urechile tot așteptând să se modernizeze aceste spații dar, în schimb, au parte de prelungiri peste prelungiri ale contractelor pentru agenții economici din aceste stații.

Noul termen este 30 aprilie 2022.

Întregul proiect de Hotărâre, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3