Donaris 930 x 122

cămin

EXCLUSIV! CUM VA ARĂTA NOUL HOTEL DIN PITEȘTI

Cum va arăta noul hotel din Pitești. După cum v-am informat, Primăria Piteşti a alocat fonduri din bugetul municipiului pentru transformarea căminului şcolar al Colegiului Economic „Maria Teiuleanu” (din curtea Inspectoratului Şcolar Argeş) în mini hotel. Potrivit Primăriei, aşa va arăta viitorul nou hotel:

Citiți și: Zeci de mii de lei pentru aceste persoane! Beneficii importante

Din camerele actuale (lucrările sunt în desfăşurare) vor rezulta mai multe apartamente, o sală de lectură şi spaţii pentru pedagogi.

Hotelul va avea o clasificare de două stele şi va fi folosit pentru găzduirea delegaţiilor din străinătate și a delegațiilor şcolare sau de sportivi care ajung cu diverse ocazii în Piteşti. De asemenea, elevii de la „Teiuleanu” vor putea face aici practică.

Citiți și: Balul de la Teiuleanu a “rupt”! Puya a încins atmosfera

Așa arată acum clădirea care va fi transformată în hotel:

Lucrările ar trebui să fie gata în anul 2019, dar municipalitatea estimează că hotelul va fi dat în folosinţă mai devreme decât termenul asumat de constructor prin contract, și anume în 2018.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3