New Profesional Consult 930 x 122

modernizare

Gentea, despre modernizarea Stadionului: „O să facem ce vor piteştenii. Vreau să terminăm odată”

Mai mulţi consilieri locali contestă varianta propusă de primarul Gentea pentru pista de atletism de la Stadionul „Nicolae Dobrin”. Astăzi, edilul Piteştiului a explicat cum vede proiectul de modernizare de la stadion.

Citiți și: Un milion € pentru modernizarea unui drum județean

„Propunerea pe care o am pentru stadion cred că ajută foarte mult atletismul. Dacă am face un stadion cu pistă, doi ani de zile nu va exista pistă omologată în Piteşti. În momentul în care începem lucrările, de când începem demolarea, pistă nu mai există. Eu am propus altceva: să modernizăm pista de încălzire din spate, să o facem cu opt culoare, să o omologăm la acelaşi nivel cu cea de pe central, după care să începem demolarea. Astfel, pentru atletism va exista pistă tot timpul”, a declarat primarul.

Odată cu debutul lucrărilor, echipa de fotbal FC Argeş va fi nevoită să dispute meciurile în altă parte – probabil la Mioveni.

Citiți și: Exclusiv. Noul stadion „Nicolae Dobrin”, anunțul care schimbă tot!

Suporterii alb-violeţi contestă această variantă propusă de Cristian Gentea. Primarul a anunţat că va organiza o dezbatere publică pentru Stadion.

Cristian Gentea: „Vreau să vă spun că, începând de săptămâna viitoare, o să începem o dezbatere publică. Până la urmă, o să facem ce vor piteştenii. Sunt dispus să facem această dezbatere publică şi să terminăm odată”.

N.r. – Potrivit primarului, cei mai mulţi piteşteni şi-au exprimat opţiunea de a avea un teren central fără pistă de atletism.

„Eu le voi explica. Să vedem câte stadioane s-au făcut în ultimii ani în România şi câte sunt cu pistă – unul singur, la Târgu Jiu”, a conchis primarul Gentea.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

4 comentarii

  • Adi spune:

    Pe stadion s a scris istorie in fotbal , eu am facut atletism pe el cand nu era modernizata pista,nu e un sport de echipa muncesti mult putine beneficiii si putini suporteri, doar de dragul de a avea o pista de atletism nu poti construi un stadion care nu ar aduce aceleasi satisfactii ca acela de a vedea o partida de fotbal ,sa se construiasca in spate o pista inchisa de viteza si afara sa o modernizeze pe cea existenta din spate cu mai multe culuare si o sala de forta sa fie utilizata de mai multe centre sportive poate in sfarsit vedem si performante suntem foarte slabi la acest capitol .

  • Iulian spune:

    Este absolut corectă propunerea primarului.De curiozitate,vizitați noul stadion de atletism din Craiova..o bijuterie….cu tribune și sală de forță.Avem nevoie de o pistă de atletism omologată și cu tribună.

  • Lazar Ovidiu spune:

    1.Stadionul Strand e perfect pt atletism !
    2. Stadionul N. Dobrin trebuie sa fie pt fotbal si sa aiba 25000 de locuri.
    Simplu !

  • Turlea marius spune:

    Se se facă stadion fără pistă pt fotbal si de 20,25 de mi nu de 16.Pt atletism avem loc destul in spatele stadionului gen stadionul de la Craiova.Am încredere în D-ul Gentea.Doamne ajuta.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90