930 x122 grota rece

carantina de noapte

Hotărâre CJSU: Restricţii în cinci localităţi din Argeş

Hotărâre CJSU: Restricţii în cinci localităţi din Argeş. A fost emisă Hotărârea nr. 29 din data de 29 aprilie 2021, privind restricţiile care se aplică în localităţile unde incidenţa cazurilor Covid-19 depăşeşte 3/1.000 de locuitori şi 4/1.000 de locuitori.

Citiți și: Restricții pentru șoferi! Circulație închisă în reprize de câte 20 de minute

Acestea sunt Morăreşti, Băiculeşti Valea Iaşului, Ungheni şi Mărăcineni. În cazul primelor două, se aplică restricţiile extinse în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică.

Anexa nr.1

Anexa nr.1

Citiți și: Chin pentru șoferi! Se lucrează pentru Autostradă. Este haos pe drum

 

Anexa nr. 2

Anexa nr. 2

Potrivit Hotărârii, pentru localităţile prevăzute în anexa nr.1, se stabilesc următoarele măsuri:

-Este interzisă circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei, în intervalul 20.00 – 05.00, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică.

-Este permisă funcţionarea operatorilor economici până la ora 18, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică. În afara acestui interval pot activa doar cu livrare la domiciliu.

-Se suspendă activitatea operatorilor economici desfăşurată în spaţii închise, în domeniul sălilor de sport/fitness.

În cazul localităţilor din anexa nr.2, măsurile sunt următoarele:

-Este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum a produselor alimentare şi / sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor;

-Este permisă activitatea restaurantelor şi cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, doar pentru persoanele cazate în aceste unităţi.

-Este interzisă activitatea operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc;

-Sunt interzise activităţile cinematografelor, instituţiilor de spectacole / concerte.

DOCUMENTUL INTEGRAL, AICI.

(Foto: descriptiv)

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3