NOR CURIER 930X122

distrugeri

PARCUL TRIVALE, VANDALIZAT

În ultimele luni autorităţile locale din Piteşti au adus în atenţia opiniei publice actele de vandalism comise de indivizi certaţi cu legea. Acestea au vizat în special domeniul public. De exemplu, Parcul Tineretului din cartierul Craiovei a fost vandalizat vara trecută, iar în Parcul Trivale se petrec des astfel de incidente, după cum spune şi viceprimarul Cornel Ionică. Pur şi simplu cei care comit astfel de fapte nu se mai potolesc.

Citiți și: Pitești/EXCLUSIV. Absolut scandalos ce face acest om! INCREDIBIL! Video

„Am pus în Trivale barieră pentru blocarea accesului maşinilor în zona de promenadă. A trebuit să înlocuim lacăte peste lacăte, căci au fost unii care s-au gândit să le distrugă pentru a ridica bariera! Mereu avem parte de coşuri rupte, de bănci distruse, de lămpi de iluminat public sparte…

Trebuie bani să înlocuim toate aceste echipamente, iar actele de vandalism nu încetează, din păcate, chiar dacă Poliţia Locală îşi face rondul. Avem prea puţini oameni şi este greu să îi prinzi în flagrant pe cei care procedează astfel.”, spune viceprimarul Ionică.

Citiți și: Incredibil ce se întâmplă la Pitești! Și nu e prima dată!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3