EcoMoto 930×122

containere îngropate

În atenția piteştenilor. Acum funcţionează!

În atenția utilizatorilor serviciului de salubrizare din cartierul Prundu! Începând de săptămâna trecută, containerele îngropate de la platformele: Bl. B31 Lidl, Bl. B41 – Basarabiei, Bl. B30, Bl. B2-B3, Bl. B2 intrarea Urmuz, Bl. D2, Colegiul Nenițescu, Bl. B5, Bl.B10, Bl. B12, Bl. B19, Bl. B32, Bl. B15, Cămin 3 Arpechim, din cartierul Prundu, pot fi utilizate pentru depozitarea deșeurilor menajere.

Citiți și: Pitești. Schimbare în Găvana! Noutatea de ultim moment

La cele 14 platforme sunt amplasate un număr de 30 de containere îngropate, cu o capacitate de 5 m.c. fiecare, ușor de manevrat, având un sistem de deschidere cu pedală.

Reamintim utilizatorilor că folosirea cu responsabilitate a acestor containere, numai pentru depozitarea deșeurilor menajere și nu pentru alt tip de deșeuri, va contribui la menținerea funcționalității acestora pe termen lung.

Citiți și: Pitești. Containere de ultimă generație, degeaba! Oamenii needucați fac prăpăd!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3