930×122 CAPRA 5

containere îngropate

Pitești. Adio gunoaie împrăștiate!

Containerele îngropate sunt disponibile spre utilizare, de astăzi, în cartierul Prundu!

Citiți și: Pitești. Schimbare în Găvana! Noutatea de ultim moment

Începând de astăzi, 2 mai 2023, containerele îngropate din cartierul Prundu pot fi utilizate pentru depozitarea deșeurilor menajere, urmând ca, în curând, să fie date spre utilizare și cele din cartierele Craiovei și Războieni.

Citiți și: Pitești. Containere de ultimă generație, degeaba! Oamenii needucați fac prăpăd!

Pentru desfășurarea activității de colectare a deșeurilor din containerele îngropate, în condiții optime, societatea Salubrizare 2000 S.A. solicită utilizatorilor serviciului de salubrizare să nu blocheze punctele de colectare prin parcarea sau staționarea autoturismelor în fața acestora și să asigure accesul utilajului la containere.

Eco moto 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Ana spune:

    Bine, bine sunt un cetățean aproape mulțumit pentru ceea ce face Domnul Primar in Pitești. Însă ce ne facem cu mormanul de gunoaie din fața bl G1 Sc A ? Este exact in spatele containerelor. Au distrus natura, iar rozătoarele se plimba de parcă ar fi animale de companie. Așa ceva e noaptea minții.

  • Ana spune:

    Am uitat sa precizez că aceste mormane de
    Gunoaie se află în cartierul Războieni

  • Mircea- Silviu spune:

    Găvana nu se încadrează, nu merită? Nici în următorii 10 sau 15 ani? Halal administrație…Când peste tot se clamează necesitatea colectării pe categorii de reciclabile?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90