930×122 CAPRA 5

casa casatoriilor

CasaCasatoriilor05

CONTRACTUL DE ÎNCHIRIERE PENTRU VECHEA CASĂ A CĂSĂTORIILOR, PRELUNGIT

Consiliul Local Piteşti a decis prelungirea contractului de închiriere pentru vechea Casă a Căsătoriilor. Este vorba de clădirea de pe strada Justiţiei, din vecinătatea Primăriei, care le aparţine unor persoane din Bucureşti (au câştigat-o în instanţă după ce au revendicat-o).

Citiți și: Primarul, salariu de „baștan” într-o localitate minoră din Argeș! Aproape 2000 €

Potrivit hotărârii de Consiliu, contractul a fost prelungit în aceleaşi condiţii ca şi până acum, dar numai pentru o perioadă de 3 luni după expirare (adică pentru lunile ianuarie, februarie şi martie 2015). Primăria va plăti tot o chirie de 2.000 de euro lunar, iar până în martie anul viitor va face demersurile necesare pentru amenajarea noii Case a Căsătoriilor într-o clădire cumpărată de curând de la Camera de Comerţ şi Industrie Argeş.

Clădirea în care va fi deschisă noua Casă a Căsătoriilor este situată, vă reamintim, în spatele Primăriei și al cinematografului „București”, acolo funcţionând într-o perioadă Liceul de Artă „Dinu Lipatti”.

Citiți și: Festivalul așteptat de mii de piteșteni

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90