EcoMoto 930×122

e-ticketing

INVESTIŢIE MULT AŞTEPTATĂ LA PUBLITRANS

Investiţie mult aşteptată la Publitrans. O investiţie mult aşteptată prinde contur din acest an la SC Publitrans 2000 SA, societate subordonată Consiliului Local al municipiului Piteşti.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Este vorba despre „integrarea sistemului de e-Ticketing pentru transportul public de călători”. De asemenea, se are în vedere şi montarea de panouri informative în timp real în autobuze „pentru a oferi informaţii de călătorie în timpul acesteia”.

Pentru proiectare, suma alocată este de 552.000 de lei. Valoarea totală a proiectului este de 27.960.000 de lei, sistemul urmând să fie implementat cu bani europeni.Proiectul este integrat în Planul de Mobilitate Urbană al municipiului Piteşti şi este inclus în proiectul de buget al municipiului pentru anul în curs.

Citiți și: Investiție vitală în Pitești! Anunț de ultimă oră!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3