New Profesional Consult 930 x 122

ionica

LĂRGIREA BULEVARDULUI LIBERTĂŢII DIN TRIVALE, AMÂNATĂ

Autorităţile din Piteşti mai au de aşteptat până să dea undă verde uneia dintre cele mai importante investiţii din acest an, şi anume reabilitarea şi lărgirea Bulevardului Libertăţii din cartierul Trivale.

Citiți și: Licitație crucială în Argeș. Se va decide

Investiţia – pentru care s-au alocat de la bugetul local aproape 7.000.000 de lei – ar fi trebuit să fie demarată în această vară, dar licitaţia desfăşurată recent a fost contestată.

O firmă din Bucureşti fusese declarată câştigătoare, dar compania Valahia Construct din judeţul Argeş a contestat licitaţia. Dacă nu se va ajunge la un acord la Consiliul de Soluţionare a Contestaţiilor, atunci este posibil ca problema licitaţiei respective să fie tranşată în instanţă, după cum ne-a declarat viceprimarul Cornel Ionică.

Citiți și: Statul a scos la licitație construcția stadionului „Nicolae Dobrin”. Cristian Gentea: „M-am ținut de cuvânt!”

Acest lucru înseamnă că procedurile de atribuire a contractului vor fi mult întârziate şi că investiţia ar putea fi amânată chiar şi pentru la anul!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90