Donaris 930 x 122

lucrari

LUCRĂRI PE STRĂZILE DIN PITEŞTI

Lucrări pe străzile din Piteşti. Primăria Piteşti informează că au fost emise ordinele de începere a lucrărilor pentru reabilitarea mai multor străzi din municipiu. Valoarea totală a investiţiilor este de 12.000.000 de lei, bani de la bugetul local.

Citiți și: Lucrări într-o intersecţie mare din Piteşti

În prezent se lucrează pe bulevardul Eroilor și pe străzile Petre Ispirescu, Grigore Alexandrescu, George Sion și Plopilor.

În următoarea perioadă, conform municipalității, se va lucra şi pe străzile Banat, Barbu Ştefănescu Delavrancea, Carpenului, Vasile Lupu, Grigoreşti, Nicolae Labiş, Ecaterina Raicoviceanu, Virgil Tâmpeanu, Iosif Gabrea, Ion Ionescu de la Brad și Dr. Pompiliu Robescu.

Citiți și: Societatea responsabilă pentru lucrările ”de mântuială” s-a autosesizat

Primăria face apel la conducătorii auto să circule cu atenţie în zonele cu lucrări şi să respecte indicatoarele rutiere şi indicaţiile agenţilor de poliţie.

„Aceste străzi ar fi trebuit să fie reabilitate încă de anul trecut, dar contestaţiile au făcut ca licitaţiile să fie reluate. Sperăm acum să ne ajute şi vremea, deoarece până de curând ploile ne-au dat mari bătăi de cap”, afirmă primarul Cornel Ionică. (Foto: Arhivă)

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441