930X122 MAIA

caini

HINGHERII DIN PITEȘTI, „PĂCĂLIȚI” DE CÂINI ȘI IUBITORII DE ANIMALE

Conform datelor furnizate de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului municipiului Piteşti, până acum au fost adunaţi de pe străzile din oraş circa 4.600 de câini fără stăpân.

Citiți și: Argeș. Copii atacați de câini! Imagini incredibile surprinse de camere

Activitatea de colectare continuă, dar sunt probleme din cauza iubitorilor de animale, care atunci când se apropie hingherii bagă maidanezii în curţi. Pe de altă parte, câinii vagabonzi au „învăţat” sunetul produs de maşinile echipelor de ecarisaj și se ascund ori de câte ori se apropie de ei.

„Iubitorii de animale le dau de mâncare câinilor și îi bagă în curţi atunci când vin echipajele de ecarisaj, pentru ca apoi să le dea din nou drumul pe stradă. Este dificil de lucrat în aceste condiţii, dar nu ne lăsăm!”, ne-a declarat Constantin Zichil, șeful Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului.

Citiți și: Absolut dramatic! Aceasta este Ana, femeia mușcată și ucisă de o haită de câini!

SMART KIDS 555×222

Comentarii

4 comentarii

 • mihai [email protected] spune:

  Buna ziua,

  Va rog daca se poate sa veniti si la sc.Adrian Punescu Pitesti (sc.nr.15) din Gavana 2 unde chiar pe scarile de la intrarea profesorilor isi fac veacul vreo 3 – 5 caini.

  Multumesc pt actiunea dvs.

 • cristina spune:

  tu stii sa faci doar reclamatii, pe tine dumnezeu nu te mai ia de urasti cainii in halul asta

 • mihai [email protected] spune:

  dar tu cristina de unde stii ca eu fac doar reclamatii? ma cunosti cumva? te-as ruga sa-ti revizuiesti comportamentul vis-a-vis de afirmatia facuta si daca tot iubesti la nebunie cainii din zona respectiva te rog i-ai in casa.

 • Sunati pana inrositi linia telefonica sa vina higherii sa ridice maidanezii . Toti cei care incerca sa blocheze activitatea hingherilor trebuie sa anuntati politia si se vor da amenzi sau dosare penale . Primaria sa faca bine sa aplice legea 258/2013 ca ajunge cu teroarea impusa de haitele de maidanezi .

New Profesional Consult 570×90