EcoMoto 930×122

    maidanez

    Maidanezii îi adună pe primari la aceeași masă

    Prefectul Cristian Soare îi va convoca la o discuție pe toți primarii localităților din zona metropolitană Pitești. Scopul este găsirea unei soluții la o problemă nerezolvată din 1990 încoace: câinii vagabonzi.

    Anunțul a fost făcut în ședința de astăzi a Comitetului pentru problemele persoanelor vârstnice de pe lângă Prefectură. În aceeași ședință, directorul executiv al Direcției Sanitar Veterinare Argeș, Daniel Lupu, a cerut o lege clară referitoare la maidanezi.

    La rândul lor, reprezentanții vârstnicilor și-au arătat scepticismul în privința faptului că noul adăpost pentru câinii fără stăpân care va fi deschis în curând în Pitești va duce la rezolvarea problemei. Ei au solicitat ca parlamentarii să facă o lege cu aplicare unitară pentru întreaga țară.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90