930×122 CAPRA 5

consilier local

MOMENT CRUCIAL PENTRU NOUA AFACERE A LUI BRĂNESCU

În ședința ordinară în plen de joi, 31 octombrie 2019, a Consiliului Local Pitești va fi supus din nou votului și aprobării Planul Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru un teren intravilan de 1.167 de mp de pe strada Gârlei, nr. 74, în vederea construirii unui imobil de locuințe colective.

Citiți și: Doliu în lumea politică din Argeș: un fost consilier local a murit

Investiția este una de familie, inițiatorii proiectului fiind omul de afaceri Ion (John) Brănescu, soția sa, Maria Brănescu (foto), și fratele lui, Dorinel Brănescu.

Proiectul s-a mai aflat în atenția consilierilor locali, însă a fost retras, fiind așteptat un răspuns oficial din partea Ordinului Arhitecților din România cu privire la regimul de înălțime al clădirii (P+3E – 4 Er), în zonă fiind mai multe case. Detalii, AICI. Dacă de această dată proiectul va fi votat favorabil de consilieri, familia Brănescu va putea demara noua sa afacere.

Citiți și: (VIDEO) RÂSU’-PLÂNSU’. CONSILIER LOCAL/ȘEF DE BLOC, PRINS CU TRICOLORUL GREȘIT: „E INSESIZABIL”

Clădirea ar urma să aibă 25 de apartamente (câte 5 apartamente pe fiecare nivel).

Proiectul prevede și amenajarea în exterior a unui loc de joacă pe o suprafață de 24 de mp și de spații verzi pe o suprafață de 199 de mp.

Accesul pietonilor și al autovehiculelor se va face din strada Gârlei (cu posibilitate de acces de pe limita vestică, dar și de pe limita estică a proprietății).

Din punct de vedere arhitectural, proiectul este realizat de SC Arhiama Pro Design SRL (arhitect, Elena Amalia Gugui). (Sursă foto: Facebook)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3