Donaris 930 x 122

cabinete medicale

NOI CABINETE MEDICALE SE DESCHID ÎN PITEȘTI

Consiliul Judeţean Argeş organizează o licitaţie publică pentru atribuirea unor contracte de închiriere a două spaţii cu destinaţie de activităţi medicale.

Citiți și: Sprijin important pentru 10.000 de oameni!

Primul spaţiu este pentru un cabinet de gastroenterologie. Spațiul are 44,81 de mp (două camere de 29,62 de mp și spaţiile comune aferente de 15,19 mp).

Al doilea este pentru un cabinet de neurologie (trei camere de 47,56 de mp și spaţiile comune aferente de 16,62 de mp).

Citiți și: Posibile licitații trucate la CNAIR

Ambele spații sunt situate în incinta Centrului de Diagnostic și Tratament Argeș, de pe bulevardul I.C. Brătianu din Pitești.

La licitaţie pot participa persoane fizice și juridice, române sau străine, care desfășoară activităţi medicale, durata închirierii fiind de 5 ani cu începere de la data înregistrării contractului la sediul proprietarului.

Data limită pentru depunerea solicitărilor de clarificări este 15 noiembrie 2019, ora 10. Licitaţia va avea loc la sediul Consiliului Judeţean Argeş pe 2 decembrie 2019, de la ora 10.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90