930 x122 grota rece

licitatii

PORSCHE PANAMERA, SCOS LA LICITAŢIE

Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate a lansat platforma online pentru derularea licitaţiilor publice prin mijloace electronice. Pe site, utilizatorii pot licita pentru bunuri confiscate de autorități.

Citiți și: Posibile licitații trucate la CNAIR

Printre bunurile scoase deja la licitație se numără două mașini Audi Q7, un Porsche Panamera, dar și alte bunuri confiscate, inclusiv fier vechi sau haine.

Prețul de la care pleacă licitația pentru un Porsche Panamera din 2012 este de aproape 90.000 de lei, adică aproape 19.000 de euro. Cei care vor să participe la licitație trebuie să depună o garanție de 9.000 de lei.

Citiți și: SE REIA LICITAȚIA PENTRU TRONSONUL ARGEȘEAN AL EXPRESULUI PITEȘTI-CRAIOVA

Un Audi Q7 din 2008 este scos la licitație la un preț care pleacă de la 21.500 de lei, adică sub 5.000 de euro.

Platforma poate fi accesată la adresa de internet: https://anabi.just.ro/licitatiionline.

Prin acest demers, arată sursa menţionată, ANABI se alătură agenţiilor de profil din Franţa, Olanda, Marea Britanie, Belgia şi SUA, care implementează cu succes această bună practică.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90