Donaris 930 x 122

emanuel soare

NOUL PREFECT VA FI ÎNVESTIT ÎN FUNCȚIE

Noul prefect de Argeș, Emanuel Soare, va fi învestit în funcție. Ceremonia va avea loc astăzi, cu începere de la ora 17, în Sala Mare a Palatului Administrativ din Pitești.

Citiți și: Exclusiv. Cel mai tânăr prefect din România va fi în Argeș!

Tot azi va depune jurământul și va fi învestit în funcție și noul subprefect al județului, Cristian Andrei Ciungu.

Evenimentul se va desfășura în prezența unui secretar de stat de la Ministerul Afacerilor Interne, Gheorghe Sorescu.

Citiți și: Pitești. Verificări de urgență la Spitalul Județean: „Să nu se joace cu sănătatea oamenilor!”

Amintim că Emanuel Soare și Cristian Andrei Ciungu au fost numiți în funcții în ședința din data de 4 februarie 2020 a Guvernului Orban, guvern demis ieri prin moțiune de cenzură (AICI, subiectul pe larg).

Precizăm că Soare nu era funcționar public la data nominalizării sale de către PNL, o condiție legală obligatorie pentru ocuparea postului de prefect. La momentul respectiv, nici președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, și nici Soare nu au fost în stare să explice clar opiniei publice cum ar urma să procedeze pentru ca această condiție să fie îndeplinită.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90