Donaris 930 x 122

calea craiovei

O NOUĂ INVESTIȚIE PE CALEA CRAIOVEI

O nouă investiție pe Calea Craiovei. Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti a scos la licitaţie o nouă investiţie care vizează amplasarea unui sistem de irigaţii pentru spaţiile verzi.

Citiți și: Patimile unui părinte și lacrimile unui copil la FC Argeș

Sistemul va fi montat în zona străzii Calea Craiovei și va fi folosit pentru udarea spaţiilor verzi aflate de-a lungul acestei artere de circulaţie.

Valoarea totală a lucrărilor, care vor fi finanțate din bugetul local, este estimată la peste 272.000 de lei, dar poate să scadă, în funcţie de ofertele care vor fi primite din partea agenţilor economici interesaţi. Ofertele pot fi depuse până pe 12 decembrie 2019.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Director, pensionat din Poliție! Cine îi ia locul

Un sistem similar este în curs de implementare şi pe Calea Bucureşti. Autorităţile piteștene anunţă că vor extinde sistemele de irigare a spaţiilor verzi în cât mai multe zone din municipiu, invocând schimbările climatice (perioade lungi de secetă).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90