EcoMoto 930×122

locuri de parcare

Parcări reabilitate în Pitești

Parcări reabilitate în Pitești. Lucrările continuă, anunță municipalitatea.

Citiți și: Pitești. Locuri de parcare noi-nouțe în oraș

„Primăria Municipiului Piteşti, prin Administraţia Domeniului Public, a efectuat, în lunile iunie – iulie, lucrările de Reabilitare parcare și carosabil bl. D – bl. E, strada Constructorilor, cartier Craiovei, municipiul Piteşti.

S-a asfaltat o suprafaţă de aproximativ 1 300 mp, facilitând, astfel, reabilitarea unui număr de 39 de locuri de parcare”, a transmis Primăria Pitești.

Citiți și: Pitești: Gentea, întâlnire cu locatarii nemulțumiți de pe strada Trivale

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Cris spune:

    Așa,asfaltați și betonați tot ,până sub ferestrele celor de la parter.Acolo sta cel mai bine țeava de eșapament a unui bolid…Nu cumva să faceți parcări subterane !
    Cat de scump și greu sa fie sa sapi o groapă de 2,5 m ?(o mașină nu e mai înaltă de 1,7).SE SURPA BLOCUL MAICA !!!!Da de prize pt veh el la bloc când va apucați ?Ca sa incurajati achiziția de mașini electrice…Primăria?Niciodată…E blocul asociatiei,sa se descurce.Dar din spațiul verde al asociației(afectat blocului;cota aia pt care nefericiții de la bloc plătesc impozit fara sa se folosească de terenul ăla cu adevarat) cum de vă atingeți când al betonați ?Sa nu-mi spui că le mai și crește impozitul,că de,i-ați adus îmbunătățiri !?Da de gunoaiele de prim pădure când va ocupați odată ?Mai bine zis de cei ce le aruncă(niste camere de filmat puse din loc in loc,pitite);da de piromanii care ne îneacă nopțile de vara in fum ?Au ajuns sa dea foc la cabluri prin pădure…Ies ca la gratar.I-am văzut cu ochii mei când mă plimbam cu bici.Sa fac scris la faimoasele instituții plătite DEGEABA ?Adică sa mai pierd și timpul doar ca sa arate ei că au activitate ulterior ?Eu scriu aici pt concetățeni…Poate se mai trezesc și ei la realitate…Pe langa parcarea de la Cornu Vânătorului iarăși era plin de gunoaie.Zace un schelet de brad de ani buni.Nu vrea sa putrezească și pace !Asta nu e toxic dar e vb de estetica.Si ciobanu care l-a aruncat dacă îl făcea bucăți și-l ducea câțiva pași mai încolo,nu-i cădea mâinile!Un neam de cocalari,aia suntem !Votați PSD în continuare….Când se va ajunge la limita de jos ne vom desființa ca neam și vom ajunge de facto slugile altora ,in propria tara.De ex a maghiarilor,sașilor.Vedeti cum arată zonele lor de după Carpați.Zici că-i alta tara !Normal,acolo autoritățile și angajaților chiar la pasa !Nu se duc la serv doar pt bârfă și curvăsărie….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3