Donaris 930 x 122

locuri de parcare

Video: Noi controverse în Găvana, după ce accesul maşinilor pe trotuar a fost blocat cu stâlpişori

La mijlocul lunii mai a acestui an, o acţiune a Poliţiei Locale Piteşti privind maşinile staţionate neregulamentar pe mai multe străzi din cartierul Găvana s-a soldat cu o adevărată revoltă a locatarilor nemulţumiţi de amenzi, în condiţiile în care nu au locuri disponibile de parcare.

Citiți și: Pitești. Locuri de parcare noi-nouțe în oraș

De cealaltă parte, au existat şi numeroase voci care au susţinut acţiunea agenţilor locali, spunând că sunt încurcaţi de respectivele vehicule şi că acestea nu au ce căuta pe trotuar.

Dreptatea, din punct de vedere legal, este de partea acestora din urmă. În practică, şi proprietarilor de autoturisme ar trebui să li se asigure mai multe locuri de parcare.

Citiți și: Decizie majoră! Se aplică pe toate drumurile naționale, județene sau locale

Până una alta, s-a luat decizia de a fi montaţi stâlpişori de protecţie de-a lungul mai multor trotuare din zona străzilor Liviu Rebreanu şi Gheorghe-Ionescu Gion, aproape de Şcoala nr. 19 (VIDEO).

 

 

Astăzi, reporterii ePiteşti vă prezintă modificările recente stabilite de administraţia locală.

După cum lesne se poate observa, stâlpii blochează complet accesul maşinilor pe trotuar, asigurând un spaţiu pietonal corespunzător.

 

 

Cei care obişnuiau să parcheze în zonele respective trebuie să „migreze” acum către alte spaţii care, din nefericire, nu există. În mod normal, o astfel de măsură trebuia să vină la pachet şi cu noi locuri de parcare, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Din acest motiv, mulţi locatari sunt extrem de nemulţumiţi şi cu siguranţă vor vocifera mai puternic decât cei împăcaţi cu faptul că au acum trotuare libere la dispoziţie.

 

 

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • Sorin spune:

    O familie poate avea si 3 masini pesonale sau de serviciu .Nu stiu de ce se comenteaza , atunci cand se cere spatiu pt parcare nu vor ca nu mai au loc unde juca table

  • Un locatar al zonei spune:

    Primăria trebuia să prevadă acest lucru. Nu sa aplice amenzii, și pe urmă să vadă că nu există locuri de parcare. Pe premiza facem ce putem…

  • Un locatar spune:

    Eu sunt de părere că e un lucru bun, la urma urmei trotuarele sunt pentru pietoni nu pentru mașini.Si primăria nu are cum sa țină pasul cu faptul că există familii de 5 persoane cu 5 sau mai multe mașini.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90