930×122 CAPRA 5

    parlamentari2012ep

    Parlamentarii de Argeș, chemați la raport de primari

    Şedinţa din această lună a Colegiului Prefectural Argeş va avea loc joi, 30 mai, de la ora 11, în sala mare a Consiliului Judeţean. Prefectul Cristian Soare a anunţat astăzi că la ședință au fost invitați să participe, în premieră, și parlamentarii județului.

    Parlamentarilor le-a fost adresată invitaţia să vină la şedinţa Colegiului Prefectural dată fiind o dorinţă mai veche a primarilor în acest sens. Primarii şi-au exprimat deseori nemulţumirea că deputaţii şi senatorii nu au mai trecut pe la ei prin localităţi şi că nu prea i-au mai băgat în seamă după alegerile parlamentare de anul trecut, alegeri în care edilii s-au implicat foarte mult.

    Rămâne de văzut care dintre cei 17 parlamentari ai judeţului vor da curs invitaţiei prefectului şi vor răspunde, astfel, chemării primarilor care vor să-i vadă şi să stea de vorbă cu ei.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90