930 x122 grota rece

adp

„ESTE INCREDIBIL!” JUSTIȚIA DĂ O GREA LOVITURĂ MUNICIPALITĂȚII!

Administraţia piteşteană a suferit o grea lovitură, care poate pune în pericol funcţionarea în bune condiţii a unei instituţii subordonată Primăriei.

Citiți și: Comisia de Circulație Pitești: De astăzi, nouă modificare în traficul din oraș

În urma unui proces care a durat ani de zile, o parte din curtea Administraţiei Domeniului Public Piteşti, împreună cu terenul de sub mai multe sere, a fost retrocedată unei persoane din Bucureşti.

ADP va fi nevoită să cedeze porţiunile respective de teren dacă nu se va ajunge la o înţelegere cu noul proprietar. Până acum discuţiile privind un eventual schimb de teren s-au lovit de refuzul proprietarului. „Nu înţeleg cum de instanţele pot da asemenea decizii, fără să ţină cont de anumite lucruri, fără să privească problema în ansamblu. Este incredibil ce se întâmplă!”, ne declară, revoltat, Cornel Ionică, viceprimar al municipiului Piteşti.

Citiți și: Amplă acțiune, astăzi, în centrul Piteștiului

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90