NOR CURIER 930X122

caldura

calorifer99

PITEŞTENII, FĂRĂ CĂLDURĂ PÂNĂ SÂMBĂTĂ

Societatea Termo Calor Confort Piteşti a decis să sisteze furnizarea căldurii pentru apartamentele branşate la sistemul centralizat.

Citiți și: Pitești. Anunț foarte important pentru locuitorii acestui cartier

Măsura nu are legătură cu neplata facturilor şi nici cu vreo avarie sau o datorie către furnizorul de gaze. Motivul este altul: temperaturile exterioare au crescut mult, iar până vineri noaptea se vor înregistra temperaturi nocturne de peste 10 grade Celsius. Conform legii, furnizarea căldurii este obligatorie în condiţiile în care temperaturile exterioare se menţin la sub 10 grade pe timpul nopţii.

Sâmbătă, însă, societatea de termoficare va relua furnizarea căldurii, deoarece temperaturile vor scădea. Cele din timpul zilei vor ajunge sâmbătă la 16 grade Celsius, iar pe timpul nopţii la 7 grade. Duminică va fi şi mai rău: 14 grade Celsius ziua şi 4 grade Celsius noaptea, la fel ca şi luni.

Citiți și: Ne coacem! Meteorologii au făcut anunțul!

Cel mai probabil, aceasta este ultima oprire a agentului termic din anul în curs. Măsura vine şi în ajutorul celor care au venituri mici şi care deja se plâng că vor plăti mai mult la întreținere.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3