930X122 MAIA

aviz

PITEȘTIUL AȘTEAPTĂ ȘI O LUNĂ UN AVIZ DE LA PLOIEȘTI

Argeşul a pierdut multe centre de comandă regională, inclusiv Finanțele Publice, ele fiind mutate în special în Ploieşti. Unii oficiali au spus la timpul respectiv că mutările nu vor avea niciun impact asupra cetăţenilor şi instituţiilor. Fals! Au apărut probleme.

Citiți și: ANUNŢ DSVSA PRIVIND VÂNZAREA PORCILOR

„În ceea ce priveşte investiţiile, sunt întârzieri generate de legislaţie, dar şi de anumite decizii politice, cum ar fi mutarea unor sedii regionale. În unele cazuri stăm şi câte o lună după avizele de la Inspectoratul de Stat pentru Construcţii, care are sediul în Ploieşti.”, ne-a declarat Laurenţiu Zidaru, viceprimar al Piteştiului (foto).

Județul Argeş a pierdut numeroase centre de comandă regională, începând cu Finanţele Publice şi până la Antifraudă, Calitatea în Construcţii, Protecţia Consumatorului, Inspectoratul de Regim Silvic şi Vânătoare și Autoritatea Electorală, ca să nu mai pomenim de agenţi economici importanţi, de stat sau privați, precum Poșta, GDF Suez, CEZ și Romtelecom.

Citiți și: PITEȘTI: BLOC INTERZIS

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90