930×122 CAPRA 5

autostrada

Autostrada îi încaieră pe pesediştii argeşeni! Zidaru, apostrofat de Nicolescu!

Subiectul legat de amânarea construirii autostrăzii Piteşti-Sibiu a ajuns să işte dispute şi în PSD Argeş.

Citiți și: Spaima șoferilor! Se întâmplă pe Autostrada București – Pitești!

Constantin Nicolescu l-a apostrofat astăzi public pe Laurenţiu Zidaru, viceprimar PSD al Piteștiului, pentru declaraţiile făcute miercuri cu privire la modul în care guvernanţii tratează judeţul nostru.

„Zidaru este un mare politician, ce să zic! Cât ştie politică, atâta vorbeşte! Se mai trezesc unii vorbind aşa… Poate că nu ştie din ce e compus PSD şi trebuie să afle”, a răbufnit Nicolescu, președintele PSD Argeș, în conferința de presă de azi a filialei județene a social-democraților.

Citiți și: Impact violent pe Autostradă: Hyundai transformat într-o epavă!

Amintim că, printre altele, în conferința de presă a Primăriei, Zidaru a declarat: „Cei de la Guvern una spun şi alta fac! Nu putem, însă, să ne prefacem că nu vedem realităţile. Probabil că ar fi trebuit să ieşim în stradă ca să le atragem atenţia guvernanţilor!”.

„Nimeni nu spune că din 2007 până acum toate proiectele Argeşului au fost stopate de guvernanţi! În perioada 2007-2012 s-a uitat de tronsonul Piteşti-Sibiu, iar acum toată lumea vrea să se facă dintr-o dată! Important este că se începe! Până se termină tronsonul până la Vâlcea vom face demersuri şi ne vom lupta ca autostrada să ajungă până la Sibiu. Investiţiile sunt mai complicate decât par. Important este să nu se mai schimbe strategiile de la o guvernare la alta. Dacă se menţinea linia asumată la aderare, până acum era gata culoarul IV paneuropean”, a declarat Constantin Nicolescu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90