930 x122 grota rece

căteasca

POD DIN ARGEŞ, PERICOL DE PRĂBUȘIRE

Pod din Argeș, pericol de prăbușire. Consiliul Judeţean Argeș are în plan pentru 2018 începerea construirii unor poduri şi podeţe în zone în care este nevoie de astfel de obiective.

Citiți și: Accident deosebit de grav! O mașină s-a răsturnat

Construirea de poduri este planificată pentru comuna Băbana (peste pârâul Vârtop), orașul Ştefăneşti (peste pârâul Valea Mare) și pentru comunele Valea Danului (pe drumul județean 703H) și Mihăeşti (peste Râul Târgului).

Un podeţ ar urma să fie construit în comuna Cotmeana, peste pârâul Bascovele.

Citiți și: 3 milioane € pentru un drum care va asigura accesul direct la Autostrada A1

Cea mai importantă investiţie pentru 2018 este, însă, construirea unui prag de fund pentru stabilizarea noului pod din comuna Căteasca, pod care riscă să fie luat de ape în caz de inundații. Podul a fost construit din fonduri europene, dar fără să fie luate în calcul suficiente praguri de fund pentru stabilitate.

De asemenea, stabilitatea podului a fost afectată și de faptul că albia râului Argeş, râu peste care trece podul, s-a erodat. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90