EcoMoto 930×122

Mihai Rachieru

Primar: S-a rezolvat problema cu apa în comună

Primarul comunei Budeasa, Mihai Rachieru (foto), anunţă remedierea problemelor legate de alimentarea cu apă. Au fost înlocuiţi aproximativ 600 de metri de conductă, precum şi pompa de foraj.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

„În ultima perioadă ne-am confruntat cu probleme grave la sistemul de alimentare cu apă, în satul Budeasa Mare, probleme agravate și de seceta din ultimele săptămâni, dar și de unele avarii din gospodăriile cetățenilor. Tocmai de aceea, pentru a evita dezechilibrul privind alimentarea cu apă în gospodăriile de pe aleile laterale ale satului, am înlocuit și aproximativ 600 m de conductă de apă.

Citiți și: Budeasa: Zâmbete și flori pentru doamne și domnișoare

Ieri, angajații Primăriei și SEdC Mioveni, au intervenit pentru înlocuirea pompei din foraj cu una de putere mai mare. În urma verificărilor din această dimineață, s-a constat că sistemul este în parametrii normali, bazinul fiind umplut la capacitate maximă.

 

 

Pe această cale fac apel la dumneavoastră, și rog fiecare locuitor al comunei care sesizează o problemă cu utilitățile de orice fel, să verifice înainte dacă nu cumva este vorba de o avarie chiar în gospodăria proprie. În gospodăriile noastre nici operatorul și nici primăria nu poate interveni pentru a identifica o eventuală avarie.

Înțeleg că distribuirea apei cu program ne creează un disconfort, însă vă rog și pe dumneavoastră să înțelegeți că sistemul de aprovizionare cu apă este doar pentru consumul menajer, mai ales în astfel de perioade. Într-o asemenea situație de criză, utilizarea apei potabile de la sistemul public pentru udatul grădinilor sau a spațiilor verzi nu este recomandată.

Vă asigur că depunem toate eforturile pentru a asigura toate aceste utilități în localitatea noastră, dar și pentru a moderniza și dezvolta comuna, însă acest lucru nu poate fi realizat decât împreună cu dumneavoastră”, a scris primarul Rachieru pe pagina personală de Facebook.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Vasilache Gabriela spune:

    Pe cînd domnule primar și niște trotuare că așa ar fi normal într-o comună civilizata !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3