New Profesional Consult 930 x 122

Mihai Rachieru

Veşti bune la final de an, transmise de primarul comunei Budeasa

Mihai Rachieru, primarul comunei argeşene Budeasa, a transmis locuitorilor un mesaj de mulţumire şi veşti privind noi proiecte care vor demara în anul următor.

Citiți și: Budeasa: Au început lucrările de extindere a canalizării

 

Citiți și: Budeasa: Primarul Mihai Rachieru a semnat contracte de investiții de 4.000.000 de euro!

 

„Încerc să am grijă de Comuna noastră în toate modalitățile posibile Continui să cred că educația este rădăcina unei națiuni. Așa cum știți, educația a constituit mereu o prioritate pentru mine și vreau să vă asigur că m-am implicat fără rezerve în susținerea învățământului și calitatea acestuia, iar condițiile de învățare trebuie să fie normale.

Pentru că era nevoie de repararea acoperișului corpului vechi al Școlii de la Calotești, am lansat apel către mai multe firme din județ, astfel, cu sprijinul unui om binevoitor, am reușit să obținem sponsorizare materialele aferente pentru înlocuirea acoperișului Școlii Calotești, urmând ca lucrările să înceapă imediat după sărbători, cum ne va permite vremea.

Vreau să menționez că am reabilitat si renovat toate unitățile de învățământ din comuna noastră, din grijă pentru copiii nostri, care vor fi mâine ceea ce suntem noi astăzi. De asemenea vreau să vă asigur că în continuare îmi canalizez energia pentru dezvoltarea comunei noastre”, a transmis edilul argeşean.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3